Pages

13. maaliskuuta 2016

In ja out

Pitää joka kerta toistaa että tämä ei sisällä pelkkää muotia ja mielipiteet ovat pelkästään omiani. Tässä ja tässä ovat minun vanhat in&out-postaukset. Tämä alkaa olla jo melko yleinen postausmuoto blogeissa ja sitä myötä tylsä. Toinen bloggaaja dissaa samaa asiaa jota toinen bloggaaja hissaa ylös. Mutta hauska sinänsä sillä jotkin kohdat saattavat herättää lukijoissa kovaakin vastarintaa, jos nyt satun vaikka dissaamaan jotakin joka on lähellä lukijan sydäntä. No niin pölinät pois:

IN/INNE/NOUSUSSA

Highlighteri
Oletteko katsoneet Instaa lähiaikoina? Tuntuu että juuri mitään muuta ei tarvita sievään meikkiin vain vähän highlighteriä ja menoksi haha. Sanon ainakin minä joka olen ollut jo jonkin aikaa highlighterin suurkuluttaja (katsokaa vaikka viime kesällä otettu blogin header-kuva) Huono puoli tässä on se että käyttämäni tuote tukkii ihohuokoset.Iman Hultén
Oletteko kyllästyneet miesartisteihin jotka laulavat naisten vartailoista, välillä jopa niin alentavasti että on pakko vaihta laulua pelkän kuvotuksen takia. Noh, Iman on naisartisti/lauluntekijä joka kääntääkin asiat päälaelleen. Vaikka hänen kappaleensa Sugar Deluxe ei iskenyt minuun niin pidän kuitenkin laulun feministisestä soinnusta. Enemmän tällaista kiitos.

Kero-kengät
Minusta nämä kengät kuuluvat listalle joita kaikki (ei lapinsukuisetkin) saavat käyttää. Niiden takana on syvät perinteet ja on aika ottaa ne uudelleen näkösille. Vaikkapa ihan katumuotiin asti. Sitä paitsi siistiä että isoisän kengät ovat cool juttu haha.
OUT/UT/LASKUSSA

Bloggaaminen ja blogit
Kuka lukee enää nykypäivänä blogeja? Ja vielä isompi kysymys kuka blogia jaksaa ylläpitää. Eihän kellään kuitenkaan ole enää aikaa niiden lukemiseen ;) Vlogit sopivat kiireiseen nykyaikaan paremmin. Niin kuin olen jo todennut aikaisemmin: blogit ovat niin vuotta 2009.


TangleTeezer
En käsitä miksi innostuin ostamaan monta tällaista kampaa silloin joskus kun kakki toitottivat niiden ylivoimaisuutta. Parturikampaaja-äitini sanoi että tämä kampa on paksujen hiusten loppu ja tottahan se oli. Kampa pikemmin rikkoo ja tukistaa kuin silottaa.
Vegaanit jotka yrittävät käännyttää icke-vegaaneja kasvissyöjiksi
Okei olet vegaani mutta anna herran niemssä minun olla rauhassa. Minusta ihminen ei ole aivan terve jos tämä päättää heittää pois kaiken lihan syömisen (vähentäminen on kai ok). Pystyisin kuitenkin harkitsemaan haastavani itseni ja ollemalla syömättä mitään lihaa kahteen päivään. Ihan kokeilun vuoksi. En ole ikinä ymmärtänyt vegaaneja sillä hehän eivät voi syödä edes karkkia sillä niiden valmistuksessa käytetään täitä jotka ovat obviously eläimiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Sunná. Blog Design by KotrynaBassDesign