Pages

7. maaliskuuta 2016

Kuvia satumaasta

Hauskaa maanantaita. Vaikka en olekkaan semmoinen ihminen jota hienosti ilmaistuna ärsyttää maanantaisin, niin silti jotenkin tämä päivä on ollut ns. "tyypillinen maanantai". Kaiken lisäksi tänään tulee tuutin täydeltä lunta... Ei siinä mitään, rakastan kaikkia mahdollisia ilmoja, niin kauan kun sammakoita tai jotain muuta epämääräistä ei tule taivaalta. Mutta nyt päässäni pyörii vain yksi kysymys: miksei kevätaurinko voisi tulla ja jäädä?! Minulla on pääsiäiselle suuret odotukset ilman suhteen, niin kuin varmaan monella muullakin.
Yhden päivän, viikko sitten oli aurinkoista. Onni että juuri silloin olin kameran kanssa ulkona koko päivän! Tässä näitä inspis-kuvia minun kotipihalta.

Minulla olisi huomenna Rovaniemellä erääseen yhteistyöhön liittyvä kokous aikaisin aamusta, mutta jää nähtäväksi pitääkö minun perua se, sillä olen vielä vähäjaksoinen lauantaisen lenkillä iskeneen rytmihäiriön jäljiltä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign