Pages

9. maaliskuuta 2016

Pisto sydämessä

Jokaisen metsänpeikon on pakko omistaa tällainen Norja-villapaita. Pienen kutisemisen ja totuttelun jälkeen voi vain todeta että paita on melkein yhtä lämmin kuin talvitakki.

Olen miettinyt että taisin tehdä suuren virheen viime viikolla, kun lähdin liian aikaisin liikkeelle kuumeen jälkeen. Minulla oli siis kuumetta, mutta ei nuhaa eli ei kurkkukipua eikä nenän tukkoisuutta. Sen takia olinkin heti seuraavana päivänä korkean kuumeen jälkeen jalkeilla ihan normaalisti. Mutta lauantain juoksulenkillä se tapahtui. Sain tuntuvan rytmihäiriön kesken lenkin ja toisesta kädestä katosi tunto. Minulla ei ole ikinä ollut mitään sellaista ja siksi minua pelottikin paljon. Vielä tänäänkin olen "kipeä". Jos lähden vaikka pienelle kävelylle tai teen mitä vain jossa pulssi nousee saan hirveän piston sydämen kohdalle. Sen lisäksi sydän hakkaa kuin olisi tulossa ulos rinnastani.
 Mutta ei en todellkaan ole menossa sairaalaan. Sinne lähtö tuntuu niin kaukaiselta...hömpötykseltä suoraan sanoen. Tämä on hirvein vaiva mitä voin kuvitella kohdalleni. Kun olen lepotilassa olen aivan fine. Olo ei tunnu kipeältä vaan päinvastoin! Minun on pakko saada olla liikkeessä ja tehdä jotain muuten tulen hulluksi.1 kommentti:

  1. Kattelin tässä nuita norjalaisia villapaitoja ja tosi kauniita ovat,nyt pitää hankkia muutama

    VastaaPoista

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign