Pages

17. huhtikuuta 2016

APRILHIMLEN

Miten huhtikuiset auringonlaskut voivatkin olla näin kuvankauniita! Olin hiihtelemässä perjantai-iltana auringonlaskun aikaan. Tosin tuntui siltä että tähän tunnelmaan olisi sopinut hiihtämisen sijaan paremmin rantasaunan lämmitys ja Kent-yhtyeen kuuneteleminen. (Minusta Kent:iä voi kuunnella vain keväisin. En tiedä mistä tämmöinen päähänpinttymä on tullut) 
Alkaako teilläkin olla jo kesän suunnitelmat aika lailla hahmoteltu? Minusta tuntuu etten ole vielä valmis luopumaan talvesta. Kesä ei tuo tullessaan pelkästään mukavia asioita vaan myös ikävyyksiä. Kuten kuumuuden ja siitepölyallergian. Minulla ei ole ikinä ollut siitepölyallergiaa, mutta viime vuonna oli jotain sinne päin viittaavaa! Koko minä olin yksi suuri prickikorv eli salamimakkara pilkkuineni....ja nyt onnistuin pilaamaan tunnelmointi postauskeni. 

Noh huomenna ajattelin shoppailla vähän, nimittäin Luleåssa. Kummallista etten ikinä löydä   mitään kun olen shoppailemassa vaatteita. Vihaan todella sitä tunnetta kun on ajanut pitkän matkan kohteeseen ja kaupoista ei löydy yhtikäs mitään miellyttävää. Ajattelin että suunnitteleminen ja weheartit.comin selaaminen ehkä auttaisi asiaa. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign