Pages

2. huhtikuuta 2016

Bikinit esiin!

Arvaatteko mitä teen näiden kevätilmojen koittaessa kun on kymmenen astetta lämmintä, eikä yhtään tuulenvirettä? Vaikka lumi on maassa vielä kaksi kuukautta niin kaivan bikinit esiin ensimmäistä kertaa aikoihin, asettelen porontaljan auringonottotuolille ja otan aurinkoa niin kuin huomista ei olisi. 
Syy tähänkin löytyy sillä minusta kesä-/heinäkuussa on aivan liian kuumaa tai tunkkaista istua auringossa ja saankin silloin useimmiten ihottuman. Kevättalvi on siis paras vuodenaika ottaa aurinkoa. Samalla vältyn kaikenmaailman ötököiltä (sääskiltä) ja saan kuunnella lumen sulamista ympärilläni. Lisäksi lumi heijastaa säteitä mukavasti. Ainoa miinus tässä hommassa on se että bikinien lisäksi joudun pitämään villasukkia, sillä varpaani paleltuvat helposti. Mutta miksei myös bikinien ja villasukkien yhdisteleminen sopisi kun kerta Lapissa asutaan.

Ai niin olen melkein unohtanut mainita yhden kevään ihanimmista asioista eli kevätiltojen auringonlaskut jotka värjäävät koko taivaan pastelliväreillä yöpakkasen nousun kunniaksi! Jos harrastaisin enemmälti kuvaamista niin tämä olisi minun ehdotonta lempi aikaa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.