Pages

6. huhtikuuta 2016

Hyvä vlogikamera?

Älkää huoliko ei minusta tubettajaa tule... Ensinäkin minulla ei ole soveltuvaa kameraa siihen, toiseksi rakastan kirjoittamista ja kolmanneksi puhetaitoni eivät riitä siihen. Kuvasin tuon edellisen videon Nikonin järkkärillä, jolla oli siis erittäin työlästä kuvata. Eniten harmitti että vaihdoin vahingossa asetukset kamerasta kesken kuvauksen. (Miten saatoinkin onnistua) Minusta vloggaaminen oli kuitenkin ihan mukavaa - Okei, jos olen rehellinen niin se muuttui mukavaksi kun huomasin että blogilukijat tykkäsivät siitä. Hyvää vaihtelua kirjoittamiseen.
Joten jos minun lukijoiden joukossa on jonkinlaisia vloggaajia niin kertokaa mikä kamera on teidän mielestänne hyvä juuri tämän tyyppisten videoiden tekemiseen kuin follow me around tai myday. Olen nähnyt paljon Legria minejä käytössä. Luulin ensin että se oli jonkinlainen etälamautin haha.

Ai niin ja tämä tästä vielä puuttui, nimittäin takatalvi. Lunta tulee niin paljon että aurinkotuoli oli pakko raahata takaisin varastoon. Ei sillä että minulla olisi aikaa auringonottoon, sillä aloitin taas uuden kurssin yliopistossa. Tämä aihe todella kiinnostaa minua, joten olen niin innoissani kuin koulunkäynnistä voi vain olla. Koulutehtävien ohella minua stressaa vasakuu (toukokuu) joka on jo ensi kuussa!! Rouvaporoista alkaa jo näkyä että niiden synnytksen aika alkaa olla lähellä ja sen ajatteleminenkin tuottaa minulle pääkipua.
 Nyt olen tehnyt niin paljon koulutehtäviä että ajattelin viskata koulukirjat syrjään ottaa viikonlopun jo nyt keskiviikkona!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign