Pages

15. huhtikuuta 2016

Vihdoin uusi kamera!

Lopultakin sain käsiini tämän videokameran nimeltään Canon Legria mini x. Se oli loppunut jokaisesta mahdollisesta verkkokaupasta! Mutta lopulta tärppäsi. Ja kuten kaikkien uusien laitteiden kanssa minulla menee aina pitkä aika ennen kuin opin käyttämään tätäkin kameraa. Olen samalla tasolla seitsemänkymppisten kanssa näissä nykyajan laitteiden käyttämisessä. 
Kaikista parasta tässä videokamerassa on se että sillä voi ottaa myös kuvia. Laatu ei vain ole niin hyvä mihin on tottunut, mutta eihän pää syy kameran ostolle suinkaan ollut kuvien ottaminen vaan videoiminen. Tosin fisheye vääntää naamaa kummalliseen muotoon, mutta se ei missään nimessä haittaa sillä onhan se jo valmiiksi kummallinen.

Kävimme tänään Haparandassa storhandlaamassa ruokaa ja Kalixissa hakemassa kelkkaan osia. Joten pääsin kokeilemaan kameraa jo vähäsen. Ai niin näettekö kahvin kädessäni ensimmäisessä kuvassa...se on mellan-kahvi eli keskikokoinen. Kerkesimme melkein ajaa 130 km kotiin asti ennen kuin sain nautittua koko tuon niin kutsutun "mellan"-kahvini.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign