Pages

27. toukokuuta 2016

Feberiä

Taas minuun on iskenyt sama pöpö. Olimme tänään aikaisemmin päivällä shoppailemassa Luleåssa. Sielä ollessamme huomasin että minulle tuli kuumeinen olo. Ja koko automatkan kotiin tuntui kuin pääni olisi räjähtämässä. Minulla ei ole flunssaa vaan vain pientä kuumetta taas. Tällä kertaa ymmärrän että näinkin pienen kuumeen takia täytyy ottaa rauhallisesti. Viime kerralla sain sydänlihastulehduksen. Ongelmana on se etten ymmärrä ottaa rauhallisesti muiden flunssan oireiden puuttuessa kokonaan. Minulla on siis "hauska" perjantai-ilta luvassa. Aijon laittaa nukkumaan ennen kahdeksaa ja nukkua feberin pois.

Taisin olla jo aamulla hieman kuumeessa, sillä en muista paljoakaan näiden kuvien ottamisesta. (Saan myös helposti harhoja kuumetilassa.) Nyt tarkemmin katsoessani olen jo näissä kuvissa vähän kuumeisen oloinen... Tai sitten se johtuu siitä että olen juuri noussut ylös sängystä ja ottanut kuvat kiireessä.
Päätin viime viikolla hakea tuon vanhan peilipöytäni Suomen talolta. Tämä sopii kieltämättä paljon paremmin tänne. Äidin vanha ehostuspöytä oli minulla käytössä teininä. Tosin silloin sitä ei voinut tunnistaa samaksi, sillä silloin peili oli täynnä tarroja ja muuta sälää. Onneksi maku on muuttunut niistä ajoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign