Pages

8. toukokuuta 2016

Järjestelmäkamerani on rikki

Alkuun täytyy heti myöntää etten ole mikään maailman tunnollisin järjestelmäkameran omistaja. Kamera on laukkuni pohjalla ja saa kolhuja melkein päivittäin. Linssinsuojuskin lojuu jossakin päin Jokkmokin katuja, enkä ole saanut ostettua uutta tilalle. Nyt järjestelmäkamerani on sitten rikki. Tai ei itse kamera vaan putki jolla otetaan kuvia. Tai objekti. Olen täysi tolvana näiden vekottimien kanssa. Joten minun on kai lähdettävä viemään kamerani lääkäriin jonnekkin ammattilaiselle. Mutta ensin ajattelin kysyä viisailta blogini lukjoilta. 

Nyt olisi hyvät neuvot tarpeen! Olen saanut ennenkin apua teiltä lukijoilta kun olen kysynyt ratkaisua johonkin ongelmaan, joten yritän selittää mitkä ovat oireet: Järkkärini (Nikon D5100) ei siis anna ottaa kuvia ollenkaan. Kun painan nappia niin objektista kuuluu surkeaa vinkumista sen yrittäessä löytää kohdetta johon kohdistaa. En ole vaihtanut mitään asetuksia. Painelin kaikki mahdolliset napit läpi ja sain kuin sainkin otettua jonkinlaisia kuvia... kuvat ovat tällaisia niin kuin tämä alla oleva. Eli erittäin sumeita! 
Mitä siis tapahtuu? Minun kai pitää ostaa vain uusi objekti? Jonkun pitäisi laittaa minut kamerankäytön alkeiskurssille, sillä en ymmärrä miten olen pärjännyt tähän asti bloggaajana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign