Pages

24. toukokuuta 2016

Kesän 2016 suunnitelmia

Minun blogissa on tänään ja huomenna muokkaus meneillään. Jos blogi näyttää olevan ihan sekaisin (esim. mobiiliversio ei toimi vielä) niin se johtuu tästä blogin muokkausoperaatiosta!
Tässä on siis perinteinen summer bucket list. Jos muistelen oikein niin tämän vuoden bucket list ei juurikaan eroa siitä jonka tein viime vuonna blogiin. Mutta tässä tämän vuotinen eli päivitetty versio kuitenkin on.

1. Roadtrip (tai useampi) asuntoautolla.

2. Tukholman reissu kummitytön luo.

3. Vasamerkinnät!
 4. Juhannuksen pakolliset yöttömän yön kuvat Aavasaksan vaaran päältä.

5. Cruisingit eli museoautonäyttelyt - joka vuosi yritetään käydä useammassa ja useammassa. Tuleeko tänä vuonna ennätys?
 
6. Useampana kesänä olen halunnut käydä Norjan puolella järjestettävissä Márkomeannu-festareilla. Saa nähdä saammeko aikaiseksi lähteä tänä vuonna.

7. Markkinat! Pohjois-Ruotsissa on kesäaikaan monien museoautonäyttelyiden lisäksi myös paljon markkinoita. Ensimmäisenä tulee mieleen Pajalan markkinat, Jukkasjärven markkinat ja Matarengin markkinat.

8. Lempi harrastus helteellä eli auringonottaminen kumipatjalla kelluen järvessä.

9. Vielä toistaiseksi kysymysmerkin alla on myös kuninkuusravit, jotka järsestetään tänä vuonna Suomen kauneimmassa kaupungissa eli Turussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign