Pages

30. toukokuuta 2016

Maanantai metsässä

Perjantaina kävin ostamassa uuden objektin järkkäriin Luleåsta. Nyt voin lähteä hyvillä mielin roadtripille vaikkapa heti ensi viikolla. Täytyy ehkä odottaa ainakin yksi viikko ellei jopa kaksi, sillä lumet eivät ole vielä sulaneet kaikista paikoista täältä ylhäältä. Sen sijaan yötä meillä ei enää ole.

Olin koko alkupäivän kävelemässä lähimetsissä. Kevät tuoksui ihanasti, linnut lauloivat ja purot solisivat. En toki ollut ihan huvikävelyllä... Isä oli käskenyt minut tarkistamaan aitojen kuntoa jänkän laidoilta. Ne ovat talven jäljiltä usein huonossa kunnossa. Jänkä ei ollut kerennyt vielä kuivaa tarpeeksi joten homma meni rehkimiseksi upottavissa kohdissa. Kaiken lisäksi patikoidessa tulee helposti nälkä tähän aikaan vuodesta kun marjoja ei ole vielä saatavilla. Joten lopuksi oikaisin lyhintä tietä, pirunpellon yli kotiin.

Tiedän että tälläkin kertaa joku kysyy mistä olen ostanut tuon kukallisen kimonon. Se on SALT-kaupasta, viime kesän mallistosta. Olen huono tällaisessa blogin pidon perusasiassa eli unohdan mainita mistä kuvissa olevat vaatteet ovat peräisin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign