Pages

5. toukokuuta 2016

On hyvästien aika

Nämä kiireisimmät viikot alkavat olla ohi. Aloitimme viime viikolla porojen metsään siirtämisen ja nyt on melkein valmista. Tämä hiljaisuus tuntuu vain niin oudolta. Poronkellon ääni on kuulunut pihassamme koko talven taukoamatta, yötä päivää. Nyt jopa nukahtaminen itaisin on vaikeaa kun kellon kilkatusta ei kuulukkan. Muohta (eli Lumi) on vielä piha-aitauksessa. Olen tilannut sille kevyemmän GPS-pannan jonka pitäisi tulla tällä viikolla postiin. Sitten Muohtakin on valmis lähtemään vapauteen. Toivon todella että näemme jälleen ensi syksynä. 
Te joilla on lemmikkejä, kuvitelkaa itsenne tähän tilanteeseen. Kun on pakko päästää eläinystävä vapaaksi, sen omaksi parhaaksi vaikka vapaudessa vaanii moni vaara. Kuten pedot, autoliikenne ja varkaat. Mutta ilman kunnollista kesälaidunta se  ei ehkä selviäisi seuraavan talven yli.

Tähän mennessä vuoden 2016 luetuin postaus blogissani on ollut tämä. Ja koska järjestelmäkamerani on juuri paraikaa rikki niin saatte nähdä kuvia helmikuulta joita en ole julkaissut blogissa. Nämä kyseiset kuvat olivat minun mielestäni liian "hassuja" tuohon "vakavaan" postaukseen laitettavaksi. Tuntuu käsittämättömältä että pakkasta oli tuolloin -20 astetta ja seikkailin ulkona poroaidalla farkuissa, Air Maxeissa ja ilman pipoa. Mutta silloin ei tuntunut laisinkaan kylmältä sillä aurinko oli tullut juuri esiin kaamoksen jälkeen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign