Pages

16. toukokuuta 2016

Viime lauantain roadtrip

Istun ulkona auringossa juuri nyt, käyden läpi kuvia joita tallentui meidän roadtripiltä Ylläksen ja Pajalan tienoilta. Ajoimme ensin Ylläkselle toimittamaan asioita. Sen jälkeen ajelimme sinne minne tie vei, niin kauan että tulimme juuri sopivasti illalla Pajalaan, jossa alkoi kesän ensimmäinen museoautonätyös. 
Näitä kuvia katsellessa voin taas kerran todeta miten vaikea minusta on saada (hyviä) kuvia. Viuhotan aina menemään kovaa vauhtia niin että kuvaan tallentuu korkeintaan tukka tai sitten minulla on jokin irvistys naamallani. Ehkä vikaa on myös kuvaajassa who knows. Nämä kyseiset kuvat ei ole otettu järkkärillä vaan isän kameralla ja sen huomaa heti laadusta.

Olen nyt niin sanotulla lomalla. Porot ovat metsässä ja yliopistokurssistani on jäljellä vain pari viikkoa. Onhan toki mukavaa kun saan kerrankin istua ja ottaa rennosti maanantaina! Mutta minulla on semmoinen erittäin toimeton, turhaantunut olo, tekemisen puutteen takia. Juuri turhautuminen taisi olla syynä siihen että eksyin nettishoppailemaan ja tilasin kasvihuoneen/ kahvihuoneen itselleni. En todellakaan tiedä teenkö kasvihuoneella mitään mutta ainahan semmoinen on hyvä olla olemassa...kai. Hauskaa maanataita kaikille.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign