Pages

19. toukokuuta 2016

Yrttiseoksia ja taikajuomia - hiusrutiinit

Ajattelin vastailla kommentteihinne liittyen hiuksiini ja hiustenhoitooni. Olkaahan tarkkoina niin löydätte vastauksen kysymyksiinne.

Minulla ei ole permanenttia vaan luonnonkiharat, ei myöskään pidennyksiä. En myöskään tupeeraa hiuksia, niin kuin jotkut epäilevät. Kaikki lämpökäsittelyt olen suosiolla jättänyt jo aikoja sitten. Yritän välttää myös hiuslakkaa ja muita turhakkeita, sillä minulla on hiustenpesupäivä vain kerran viikossa. Tämä sen takia että hiustenpesu on tosi iso urakka kahden eri shampoon ja hiusnaamion kanssa. Ja koska en käytä fööniä niin hiusten kuivumiseen menee viisi tuntia. Siis ihan oikeasti hiukseni ovat kosteat vielä viiden tunnin jälkeen pesusta. 
Jotta ne eivät pääsisi hullaantumaan täysin niin käyn parturissa noin kaksi kertaa kuukaudessa leikkaamassa pörröä. Hiukseni eivät siis kerkeä kasvaa pituutta juuri ollenkaan. Usein kun lapset näkevät minut he saattavat tokaista "tuolla tytöllä on peikkotukka" tai jotain muita sen tapaisia mukavia sensuroimattomia faktoja. Niin ja te jotka pystytte pitämään pipoja olkaa onnellisia. Minulla on suuria ongelmia talvisin kun tukka ei hyväksy pipoja joissa ei ole leukahihnaa joka estäisi pipon liukeamisen pois päästä.

Mitä hiustenhoitotuotteita käytän?: Ainoastaan Biosilk nimistä jätettävää öljyä. Shampoot ja naamiot vaihtelevat mielen mukaan. Jos haluaa hiuksiin vähän volyymiä niin kannatan todella kokeilemaan hiuspohjan hieromista sormenpäillä joidenkin minuuttien ajan, sen jälkeen niiden pitäisi osua kattoon asti. (Paitsi jos omistat rasvaiset hiukset) 
Muita niksejä joita käytän nyt kesäaikaan on hiusten peseminen järvessä. (Järvivesi pehmentää huomattavasti.) Sekä hiuksiin laitettavat yrttiseokset joissa on mm. koivun lehtiä, nokkosta, puna-apilaa ja leskenlehteä. Vuosi sitten aloitin syömään myös hevosille tarkoitettuja vitamiineja. Mutta minusta ne auttoivat enemmän kynsien vahvuuteen kuin hiuksiin.
 Toivottavasti saitte vastauksia kysymyksiinne! Löysin nämä kuvat joissa olen kammannut kiharat melko suoriksi. En harrasta juuri ollenkaan kampaamista paitsi pakon edessä. Fluff, Fluff.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Sunná. Blog Design by KotrynaBassDesign