Pages

21. kesäkuuta 2016

At the "backyard"

Juhannusviikko on nyt käsillä. Minulla ei ole muita toivomuksia kuin se että pilvet väistyisivät ja pääsisin ottamaan yöttömästä yöstä kuvia. Juhannus taitaa olla yksi minun lempijuhlista, vaikkakin aina juhannuksen jälkeen iskee auttamattomasti sellainen surumielinen olo kun keskikesä on ohitettu.

Niin kuin näette, näiden kuvien joukosta valitsin blogiin headerin tai tutummin sanottuna bannerin. Kuvat on otettu meidän "takapihan" vanhoissa metsissä keskellä yötä. Minusta juuri tuo paikka on todella ihana. Metsä on kasvanut monta kymmentä vuotta villinä, joten sinne voi olla vaarallista mennä tuulisella säällä, kaatuvien puiden takia. Puut natisevat ja huokailevat uhkaavasti vaikka ei tuulisikaan ollenkaan. Pari kertaa ratsastamassa ollessani, sekä minä että hevonen olemme saaneet säikähtää kaatuvan puun ryskettä.
Lisäksi valo on erittäin omituinen. Metsässä kävellessä tulee aika ajoin tunne, aivan kuin näkö heikkenisi ja koko näkökenttä tuntuu sumeammalta. En tiedä mistä ilmiö johtuu vai onko vika vain minun silmissäni. Täällä asustava pöllö pitää mekkalaa aina alkuillasta. En ole vain ikinä nähnyt sitä, sillä se lopettaa huhuilemisen kun sitä yrittää lähestyä.

Headerissa esiintyy myös Radien joka pitelee sädekehäänsä. En löytänyt sopivaa auringonjumalan symbolia. Se olisi sopinut paremmin ottaen huomioon jälkimmäisen sukunimeni, joka tarkoittaa aurinkojumalaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign