Pages

9. kesäkuuta 2016

Silverfallet

Buorre beaivi lukijat. Lähdimme eilen ajamaan vähitellen kotia päin Kirunan, Vittangin ja Lovikan kautta. Onneksi myrsky ei ole yltänyt näin pohjoiseen asti. Tunturissa tuuli tuivertaa aina joten myrskyksi tätä ei voi sanoa. Meillä kotona vähän etelämpänä on kuulemma täysi kaos - Tuuli käy myrskylukemissa, lunta on nurmikolla 4 cm ja maanteiden päälle on katkennut puita. Sähkötkin ovat kuulemma olleet pois jo yli vuorokauden ajan. Te jotka seuraatte minua snäpissä pääsitte näkemään lumisia kuvia Norjan puolesta. Myös Riksgränsenissä maa oli ihan valkoisena lumesta.
Matkan varrella olemme pysähtyneet töllistelemään useampaa vesiputousta, jotka virtaavat tuntureilta suoraan valtatien alitse. Silverfallet jäi ehkä kaikista parhaiten mieleen. Kävimme myös pari kertaa Torneträsk-järven rannalla. Järven vesi on niin puhdasta että melkein tekisi mieli juoda sitä.

Tänään olisi tarkoitus päästä kotiin asti, sillä jo huomenna minun täytyy lähteä käymään Haparandassa ystävän päättäjäisissä. Koko reissu oli niin mukava että en taida jaksaa odottaa ensi vuoteen vaan yritämme mahduttaa tähän kesään vielä yhden samanlaisen automatkan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign