Pages

3. kesäkuuta 2016

Singoalla-paita ja arkimeikki

Minulla on kaapin perällä monta singoalla-paitaa mutta niitä ei tule käytetttyä kovin usein. Varmaan sen takia että minulla on usein rumat rusketusrajat rintaliivien olkaimista. Tämä kevät on kuitenkin ollut tällaiselle singoalla-rakastajalle kulta-aikaa. Nyt näitä kyseisiä paitoja ei ole tarvinnut kaivaa kiven alta tai äidin kaapista, vaan niitä myydään melkein joka vaatekaupassa, jippii. Tämä on siis minun tämän kesän suosikki. Ai niin ja kesän aikana on myös päästävä kokeilemaan rintsikat paidan päällä-villitystä, kuka muu on mukana?

Tässä samalla näette myös minun arkimeikin. Minullakin oli teininä se vaihe kun en olisi ikinä voinut uskoa että menen näin vähällä pakkelilla ihmistenilmoille. Pahinta oli silloin kun vähitellen lopetin suuren meikkimäärän käytön. Tutut ihmiset tulivat kysymään että olenko väsynyt tai kipeä, kun näytän niin nuutuneelta haha. Yhden ainoan kerran kävin laitattamassa tekoripset ja se oli kieltämättä kätevää, mutta en pystynyt nukkumaan pitkien räpsyttimien kanssa. Nukun siis vatsallani ja tällöin ripsipidennykset koskevat väkisin patjaan, joka taas johtaa silmien kutinaan. Minun mielestäni monien naisten motto: "kauneuden eteen pitää kärsiä" on jo hieman vanhentunut.

Olen muuten super hyvä multitasking:issä, puhuin nimittäin samalla puhelimessa näitä kuvia ottaessa. Mamma oli kajuttimessa luurin toisessa päässä ja kyseli mitä kaupasta pitää tuoda.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign