Pages

24. heinäkuuta 2016

Cruising outfit

Paikkakuntamme oma cruising oli eilen. Nuorempana odotimme ystäväni kanssa kuin kuuta nousevaa juuri tätä tapahtumaa. Se olikin koko vuoden ehdoton kohokohta. Silloin istuimme auton ikkunoilla ja eepan lavalla myöhään yöhön asti niin kauan että kaikki muut raggarit olivat jo lähteneet aikoja sitten. Jonakin vuonna taisi sataa kaatamalla, niin että olimme kuin uitetut rotta-pandakarhut aamulla kotiin tullessamme. Vanhempana meno on onneksi vähän rauhoittunut.

Nyt on kaikki kesän cruisingit ohi tältä vuodelta, ellei jostain löydy vielä jotkin pikku ajot. Omasta mielestäni rockabilly-tyyli ei sovi minulle, joten minut voi useimmiten bongata cruisingeista ylläni jotain tämän tapaista niin kuin kuvissa. Eilen oli hieman kuuma istua nahkahameessa Volvon nahkapenkillä super-helteessä. Iltaa kohden lämpö kuitenkin onneksi hellitti. 
Minun vanha 142 on juuri sopiva cruisailuauto kiireettömiin kesäiltoihin, koska lujempaa kuin 80km/h sillä ei viitsi ajaa (moottorin ääni yltyy niin kovaksi että musiikkia ei kuule) Tankille pysähtyessämme joku yrittää aina tulla tekemään autokauppoja mutta minä en halua luopua tästä "sommarpiilistä". Usein saan myös kuulla neuvoja ventovierailta miten tämmöisen auton kanssa pitää menetellä, jottei se pääse rähjääntymään. Vanhat ihmiset eivät kai luota siihen että nuori osaisi arvostaa palasta ruotsalaista historiaa.

Pyysin aiemmin eräässä postauksessa suomalaisia lukijoita luettelemaan cruisinkeja jotka ovat nähtävänarvoisia sielä Suomessa. Kukaan ei kuitenkaan tiennyt että järjestetäänkö niitä edes, mutta kiitos kuitenkin vastauksista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign