Pages

8. heinäkuuta 2016

Pääkaupunki

Kuumuus, melu, stressi, väentungokset ja likainen ilma. Niistä tämä kaupunkielämä suurin osin koostuu. Se on juuri päinvastaista mihin olen tottunut kotona pikku kylässämme, jossa asuu 10 henkilöä. Ensin kaupunkielämä näyttää kiehtovalta, peräti eksoottiselta mutta viikon jälkeen takaraivoon hiipii ahdistuksen kaltainen tunne.  Silloin havahtuu siihen että oravanpyörä yrittää vetää mukaansa, eli on korkea aika alkaa suunnittelemaan kotimatkaa. Eräs tuttavani sanoi joskus että hän oli huomannut metroa odottaessaan ihmisissä samanlaisia ominaisuuksia kuin porotokassa joka stressaantuneena yrittää päättää aitauksessa suuntaa johon juosta. Toden totta näinhän se on.

Nyt kirjoittelen blogia hotellin ikkunalaudalta Stockholmin keskustasta. Huomaan olleeni blogin kimpussa viimeksi viime perjantaina kun olimme lähdösä viikonlopuksi Göteborgiin. Te jotka seuraatte minua snäpissä saitte nähdä tunnelmia Liseberg-huvipuistosta ja Ullaredin kyläkaupasta. Muita kuvia en siltä reissulta kerennyt ottaa.

Enää en ole siis kummityttöni perheen luona. Päätin eilen läteä asustelemaan hotelliin ydinkeskustaan ennen kuin suuntaan takaisin kotiin pohjoiseen. Sain hyvän huoneen josta pääsen nopeasti kadulle jossa kaikki lempikauppani sijaitsevat. 
Stockholmissa ollessani olen käynyt joka päivä shoppailemassa jossakin ostoskeskuksessa mm. Täby Centrum, Mall Of Scandinavia, Gallerian jne... Vaikka olenkin himoshoppailia niin minulle alkaa tulla tunne että tämä taitaa riittää jo. Matkalaukkuni tila alkaa huveta uhkaavasti. Onneksi Jens lensi tänne asti auttamaan minua painavien ostoskassien ja matkalaukun tilanpuutteen kanssa. Päälleni valitsin tänään rakkaan hellemekkoni joka sopii juuri sopivasti kaupungilla kiertelyyn. Sen lisäksi ajattelin kerrankin omaa mukavuuttani ja valitsin korkkareiden sijaan Air Maxit. Sitä päätöstä en kadu sillä olemme kävelleet tänään 24 kilometriä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign