Pages

22. heinäkuuta 2016

Täysikuu

Ihanat viileämmät kesäyöt ovat saapuneet. Niiden mukana tulee myös lähes maaginen usva tanssimaan järven pinnalle joka yö. Ilman kenkiä kulkeminen nurmikolla kohmettaa jalat juuri sopivasti paahtavan päivän jälkeen. Varpaita on mukava käydä lämmittelemässä järvessä jossa vesi on kuin linnunmaitoa. Huippua tässä on se että vain pari sääskeä uhmaa kylmää yötä inistessään korvani juuressa.
On aivan täysin hiljaista vain tinnitukseni soi. Välillä kaukaa järven takaa kuuluu vaimeita "kirkaisuja", joiden alkuperää emme ole vielä tänäkään vuonna saaneet selville. Mikään lintu se ei ole. Ja ääni onkin järvemme ikioma mysteeri. Aurinko paistaa pohjoistaivaalla mutta se ei yltä tänne eteläpuolelle, joten kuu loistaa senkin edestä. Tämä hetki tuntuu melkeinpä unelta ja päässäni soi taukoamatta eräs laulu joka on kuin kirjoitettu tästä hetkestä. Arvaatteko mikä se on?... Lalehin Live Tomorrow.
 
(Menin siis istumaan ulos keskiyöllä tietokoneen kanssa. Tarkoituksenani oli saada tämä postaus valmiiksi silloin, mutta täysikuusta huolimatta väsy iski kesken kaiken ja lähdin sisälle nukkumaan, eli postaus jäi postaamatta yöllä.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign