Pages

9. elokuuta 2016

Mistä oma tyyli muodostuu

Mikä tekee tyylin?  Tästä puhutaan melko vähän muotiblogeissa vaikka minusta pitäisi enemmän ottaa esille miten lukija tekee oman tyylinsä, eikä vain suoraan matki asukokonaisuutta. Toisin sanoen blogeista ja muotilehdistä saa lukea liian usein lausahduksen "sno stilen" eli varasta/kopioi tyyli.

Minusta oma tyyli on kiinni yksityiskohdista - Yksityiskohdat muodostavat tyylin. Vaikkapa tietty materiaali tai jokin koru. Kyse on siis niin pienistä asioista että ne ovat melkein huomaamattomia mutta silti tekevät paljon koko asuun. Etsin aina vaateostoksilla ollessani vaatekappaleita jotka klikkaavat yhdessä minun muiden tyylin pääpainojen kanssa. Eräs keino josta pidän on kokomusta look ja siihen sekoitettuna eri materiaaleja. Etsin jonkinlaista dynamiikkaa. Joillekkin tämä voi olla itsestään selvä asia mutta ei ehkä kaikille.

Viime vuosina olen uskaltautunut lisätä tyyliini myös enemmän saamelaisia perinnekoruja ja vaatekappaleita. Sekoittaen niitä tavallisten arkivaatteiden kanssa. Kuten Keron poronnahka kengät, riskut, huivit ja silkkisjalit. Nuorempana en olisi missään nimessä uskaltanut tai viitsinyt käyttää perinnevaatteista otettuja kappaileita arjessa, sillä normista poikkeaminen oli epätoivottua...peräti noloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign