Pages

7. syyskuuta 2016

Sekasorto

Meillä kaikilla on kai se tuoli huoneessamme jonka päälle tulee heitettyä vaatteet joita ei sovituksen tiimellyksessä kerkeä/jaksa ripustaa takaisin kaappiin. Kun vaatevuori kertyy niin korkeaksi että joudut plockaamaan ja heittelemään takaisin yli laitojen pursuilevia vaatteita, niin on aika varata kalenterista se 15-minuuttinen joka siivoukseen tarvitaan.
Mitä syvemmälle kasan uumeniin etenet sitä yllättyneemmäksi tulet siitä mitä kaikkea sinulla onkaan. Sillä vaattemyttyjen väliin piiloutuu hyvin myös muita tavaroita, kuten järkkärikameran osia, tärkeitä paperilappuja, poron sarvia, miljoona hiuspompulaa jne. Samalla monta arvoitusta ratkeaa kun kadonneita ja kaivattuja tavaroita alkaa löytyä. Minun uusi taktiikkani on heittää kaikki tuolin päällä olevat vaatteet lattialle ja alkaa vasta siitä siirtämään niitä oikeille paikoilleen. Siivouksesta syntyy siis ensin täydellinen kaaos, ennen järjestystä.

Huomasin muuten äsken nettiä selailessani, että nyt on myös tämä 3 is the magic number-haaste rantautunut muihinkin suomalaisiin blogeihin. En aio tehdä uutta vaikka moni listan kohta onkin muuttunut tai täyttynyt. TÄSTÄ voit lukea saman haasteen, jonka olen tehnyt noin vuosi sitten. Huomaan että silloin kirjoittamani suomenkieli ei ollut parasta mahdollista. Blogin kuvatkin olivat melkein puolet pienempiä tuohon aikaan. Paljon asioita on siis muuttunut. Herää väkisin kysymys että miltä blogini näyttää taas yhden vuoden päästä?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign