Pages

5. marraskuuta 2016

Dálvi saapui

Kaksi viikkoa bloggamatta, sen täytyy olla ennätys. Siinä ajassa on tapahtunut vaikka mitä ja talvikin on kerennyt päästä täyteen vauhtiin. Olen kärsinyt teknisistä ongelmista sekä kiireestä, ne ovat kaksi pääsyytä joiden takia olen suosiolla jättäytynyt pois blogista näiksi kahdeksi viikoksi. Olen kerennyt hieman suunnittelemaan ja tullut siihen tulokseen että blogi saa joskus lähiaikoina kokea kolme suurta muutosta jälleen. Kerron enemmän kun se tulee ajankohtaiseksi. Mitä onkaan sitten tapahtunut poissa ollessani?...Olen:

◼︎ Kotiutunut Jokkmokista eli purkanut matkalaukkjen sisältöä.

◼︎ Iloinnut ensimmäisestä lumimyrskystä ja -10 asteen pakkasista.

◼︎ Hakenut Muohta-poron kotiin ja aloittanut Muohtan treenaamisen.

◼︎ Tehnyt suuren kauneudenhoito-operaation hevosilleni (näkyi nimittäin todella selvästi että isä on hoitanut hevosia minun ollessani poissa)

◼︎ Editoinut myday-videota jonka seurauksena koko kone jumiutui käyttökelvottomaksi melkein viikon ajaksi! Syynä oli taas surullisen kuuluisa iMovie ja liian täysi tallennustila. Nyt homma on taas hoidossa.

◼︎ Pakkasen innoittmana valmistellut markkina-outfitin melkein valmiiksi. Mummon vanha beaska sai uusia sävyjä. Näette sen viimeistään sitten helmikuussa.

◼︎ Tehnyt (jo rästissä olevia) koulutehtäviä. Niiden lisäksi pähkäillyt läpi kaksi tuntia kestäneen yliopistotentin webbikameran edessä.

◼︎ Pystyttänyt poroaitatolppia (kuten aina)

◼︎ Käynyt Suomessa, Rovaniemellä sponttaani shoppailulla ja juonut maailman laihinta kahvia Mäkkäristä.

◼︎ Käynyt poroerotuksissa, joiden lisäksi vielä porokolarit ovat työllistäneet. 


Ja nyt muistin aikana vastaan tähän kysymykseen jota useampi on kysynyt: Keskisormessani oleva sormus on hopeinen vyönappi, samoja nappeja näkee tusinan verran naimattomien naisten vöissä. Tämä taipunut versio sopii hyvin sormukseksi. Tietääkseni napin ulkomuoto on juuri se erittäin perinteinen eli samanlaisia on käytettty satoja vuosia. Toinen sormus on samanlainen mutta uudenaikaisempi swarovskin kristallistrassilla. En taida kyetä sanomaan mistä niitä voi ostaa, oikeilla kontakteilla voi löytää helposti. Ja kuten muillakin hopeilla näilläkin on oma tehtävänsä pahojen loitolla pitämisessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign