Pages

21. marraskuuta 2016

Paluu arkeen

Huh kaupunkiviikonloppu oli yllättävän raskas. En saanut juuri ollenkaan nukutuksi hotellissa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, sillä kaksi kerrosta alempana sattui olemaan jokin känniläisten örvellyspaikka. Säpsähdin hereille jokaiseen huudahdukseen joka kantautui kadulta .

Sofia Jannokin keikka sen sijaan oli yhtä mukaansatempaiseva kuin olin odottanutkin. Ennen jokaista kappaletta saimme kuulla tarkemmin taustoja siitä mistä laulu/joiku kertoo. Joten tunteet vaihtelivat kirjaimellisesti itkusta nauruun. Päällimmäisenä mieleen jäi oikea perinteinen luohti jonka Sofia esitti improvisoiden mielen mukaan, ilman mikrofonia. Konsertin jälkeen jäimme viellä Kulttuuritalolle sillä bongasin pari tutun tutun tuttua jokkmokkilaista väkimassasta. Minulla oli alunperin tarkoitus ottaa kuvia konsertista mutta kuvaaminen ei käynyt mielen vieressäkään koko illan aikana.
Tänään maanantaina olen saanut levähtää, ja olenkin selvinnyt pitkästä aikaa ilman vaikeaa maanantaiaamun herätystä! Huomenna on taas noustava ylös aamukuudelta ja lähdettävä erotukseen Jensin ja Kennen kanssa. Tavoitteenani on löytää minun pieni Uldá-tyttö, jotta voin tuoda sen kotiaitaukseen. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign