Pages

23. marraskuuta 2016

Toiveita?

Tämä postaus on lojunut luonnoksissa kesästä asti. On kulunut yli vuosi siitä kun olen viimeksi kysynyt teiltä lukijoilta mitä haluaisitte lukea blogissani? Kun viimeksi kysyin teidän toiveita niin sain oikean inspiraatiopläjäyksen.
Olen saanut viime aikoina monia kehotuksia siitä että voisin kertoa blogissa enemmän poroista. En aio alkaa pitämään mitään eläinblogia mutta yritän silti kertoa aina jotain arjestani poronhoidon parissa. Vieläpä mahdollisimman realistisesti, poronhoitoa romantisoidaan usein vähän turhankin paljon.
Myös mielipidekirjoituksia, ja ostosten esittelyjä/outfit-postauksia kaivataan usein. Mutta olisiko jotain muuta aihealuetta? Kosmetiikasta tai kauneusjutuista en ole niin hyvä kirjoittamaan... Eräs lukija sai hyvät naurut viime talvena snäpin puolella hänen kysyessä minulta miten suojaan kasvojen ihon ollessani ulkona pakkasella koko päivän. Vastasin että huivilla. Mutta hän olikin tarkoittanut nimenomaan tököttiä joka toimisi ihon suojana. Silloin opin että tulen varmaan omistamaan erittäin uurteiset kasvot jo 40-vuotiaana (kuulemma).


2 kommenttia:

 1. Haha, nauroin tuolle kasvojen ihon suojaamisjutulle! Tosi hyvä. (Itsekään en suojaa ihoani talvella oikeastaan muulla kuin huivilla. Tosin Etelä-Suomen talvet harvoin ovatkaan niin kylmiä, että olisi tarpeen.)

  Itse tykkään ehkä kaikkein eniten lukea blogistasi ihan normaalista elämästäsi, sellaisia arkisia juttuja, ja lisäksi tietysti matkaraportit (roadtripit yms.) ovat kivoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe olin ihan oikeasti nolona etten tiennyt mistään tuommoisista ihon pakkassuojista :D Mitäköhän muuta minulta on mennyt ohi :/

   Poista

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign