Pages

25. marraskuuta 2016

Winter Details

Bling - Puhelimeeni on satanut koko perjantain turhia sähköpostiviestejä sekä sms-viestejä eri kaupoilta. On siis black friday. Lupasin tänä vuonna poiketa perinteestä ja olla ostamatta yhtään mitään. Mutta heko, heko toisin kävi. Huomasin että eräällä valmistajalla oli alennus käsintehdyistä silkkisjaleista ja klick klikkasin itselleni sellaisen. Mutta hej sain huivin melkein puolet halvemmalla, joten kai sen ostaminen oli lupauksen rikkomisen arvoista.

Nyt kun saadaan tämä black fridaykin pois alta niin joko saa hehkuttaa joulua? Kummityttöni soitti eilen ja innostuimme fiilistelemään oikein kunnolla. Stockholmiin joulu ei ollut vielä tullut mutta meidän pikku kyläämme se on ainakin saapunut.. Päätaloon eli fammon ja farfarin vanhaan taloon on joka ikiseen ikkunaan ilmestynyt joulukyntteliköt ja nyt talo on koko kylämme suuri valopilkku. Eilen oli 24 päivä marraskuuta eli siis tasan kuukausi jouluun! Sen kunniaksi kaivoimme kaapista myös mökkiimme jouluvalot. 
Olen tässä jouluhössötysten keskellä iltaisin glögiä hörppiessä valmistellut muutoksia blogiin. Minulla oli hieman vaikeuksia firman kanssa, joka auttaa minua muutoksen kanssa, mutta nyt asia on toivottavasti hoidossa. Mukava saada uusia tuulahduksia tännekkin, pitkästä aikaa.
Ulkona pakkanen ja sumu ovat yhdessä saaneet aikaan upeita taideteoksia. Niiden innostamana päädyin ottamaan tänään lähempiä details-kuvia.

 Tänne eksyi näköjään myös Biikán koparat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.