Pages

1. joulukuuta 2016

Joulukuu

No niin nyt päästään asiaan! On ensimmäinen päivä joulukuuta. Nyt minua ei saa pahalle mielelle juuri mikään asia. Olen oppinut tykkäämään joulusta taas yhtä paljon kuin pikku lapsena. Joulutunnelmani oli nimittäin katkolla joitakin vuosia, sillä ollessani noin 12-vuotias sain tinnituksen 23. päivä joulukuuta. Sen jälkeen en enää osannut iloita tästä juhlasta samalla lailla kuin ennen, se toi väistämättä mieleen tuon päivän josta kärsin koko loppuelämäni. Onneksi tinnitus ei häiritse minua enää, eli sen kanssa on oppinut elämään. Nyt joulutkin ovat palautuneet melkein ennalleen. (Huh ahdistun kuitenkin jos alan miettimään asiaa enemmän, joten taidan palata tinnitus-aiheeseen joskus muuulloin)

Aukaisin juuri äsken joulukalenterit. Ajattelin pärjätä tänä vuonna yhdellä muumisuklaakalenterilla, jonka kävin ostamassa hyvissä ajoin Suomen kaupasta. Mutta toisin kävi. Kun äiti tuli luokseni seuraavana viikonloppuna hänellä olikin NELJÄ kalenteria mukanaan. Hän oli ajatellut että ne ovat juuri sopivia minulle sillä niissä on hevosten ja porojen kuvia. Yhdestä suklaakalenterista minun piti kuitenkin luopua ja antaa se Jensille haha. Äiti ei ole oikein vielä ymmärtänyt sitä seikkaa että olen jo 20-vuotias. Mutta miksei näin vanhanakin saisi olla monta kalenteria.
Ai niin, aina ennen Suomen kanavalta tuli Tonttu Toljanterin joulukalenteri Pikku Kakkosen jälkeen. En ole vielä uskaltanut tarkistaa meinataanko sitä esittää tänä vuonna, sillä en halua pettyä. Minusta kuitenkin tuntuu että tulen pettymään pahemman kerran. Täytyy varmaan päästä joulutunnelmaan ilman sitä.

5 kommenttia:

 1. Hihi, koskaan ei voi olla liian vanha omistamaan useampaa joulukalenteria. Ja voi, Tonttu toljanteri! Se on kyllä ollut hauska. Toivottavasti näytetään tänäkin vuonna. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkistin asian ja voi prkl, Tonttu Toljanterin tilalla on taas tänkin vuonna joku muu joulukalenteriohjelma! Noh onneksi se ei paljoa haittaa tämmöistä extreme joulutunnelmaihmisitä.

   Poista
  2. No voi ny! :( Onneksi aina voi etsiä vanhoja jaksoja netistä ja katsoa uudestaan. :D

   Poista
 2. Toljanteri on tosiaan lopetettu joten uusia jaksoja ei enää tule, toivottavasti edes vanhoja jaksoja näytettäisiin joskus :( Ja koskaan ei voi olla liian vanha joulukalentereille! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidan pistää Ylelle palautetta että Toljanteri on saatava takaisin!

   Poista

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign