Pages

8. joulukuuta 2016

Kaamoksen ihmemaa

Meidän pikku kylä tuntuu nukkuvan nyt talviunta. Kaikki kesävieraat ja syksyn hirvenmetsästäjät ovat lähteneet aikoja sitten eli on melko hiljainen aika meneillään. Mutta odottakaahan hankiaikoja eli kevättaleva sitten on taas vilskettä.
Useammat pihat ovat tähän mennessä yli puolen metrin lumipeitteessä eikä niitä tietenkään aurata turhan takia talvisin. Minä ja Agnez kahlaamme usein ympäriinsä pihojen poikki ottamassa tällaisia turhia muistikortin täytekuvia. Minusta auringonlaskut kello 14 päivisin ovat ihanan värisiä, mutta oikeastihan ne eivät ole mitään verrattuna kevättalven pastellin värisiin maisemiin. On erittäin vaikeaa saada tuota upeaa vaaleanpunaista taivaan sävyä kiinni kameralla.

4 kommenttia:

 1. Ihanasti lunta! <3 Täältä Suomen lounaisrannikolta lähti taas kaikki lumet vesisateen myötä. Meillä on nyt siis ihan hurjan pimeetä, mut onneks myös tunnelmallisen sumuista sentään... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh onpa brutaali ajatus olla joulukuussa ilman lumikinoksia :/ Jos voisin, niin lähettäisin heti sinne samanlaiset nietokset kuin täällä.

   Poista
 2. Ihania kuvia! <3 Sun blogi on kyllä ehdottomasti yksi mun lemppareista,mutta jostain syystä en oo aiemmin kommentoinut! :D Vitsit, että siellä on niin kauniin näköistä verrattuna tänne Tampereen seudulle! Täällä kun ei juurikaan lunta oo ;/ Se on muuten ärsyttävää kun ei saa kameraan vangittua täysin oikeita värejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Anniina! :D Ihmetyttää kovasti että pääseekö sielä etelässä kunnon joulutunnelmaan ollenkaan kun lunta ei ole ;( Niin ja on todella hämmentävää kun näkee kauniin värisen taivaan ja päättää ikuistaa sen, mutta kun katsoo kuvaa niin värit ovat pufff kadoksissa. Vika taitaa olla kuvaajassa, ei kamerassa.

   Poista

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.