Pages

18. joulukuuta 2016

Neljäs adventti

Mitä tapahtuu kun kuuhulluus ja kaamosväsymys yhdistetään? No unirytmin totaalinen sekoaminen tietenkin. Tällä viikolla olen saanut ennätyksellisen vähän unta, kuun hohtaessa suoraan huoneeseeni taivaalta ja lumesta. Mutta ei saa valittaa, sillä ovathan valoisat illat ja yöt olleet mukavia nyt kun pitäisi olla vuoden pimein aika.
Viime torstaina oli minun viimeinen yliopistotentti! Yliopistokurssit on nyt käytynä ja voin siis keskittyä porotalousopiskeluihin täysillä. Mutta nyt on kuitenkin rauhoituttava joulunviettoon. Kunhan saan ensin kaikki pakolliset jouluvalmistelut valmiiksi. Sekä Suomen puolen että Ruotsin puolen talot on laitettava joulukuntoon. Jotkut saattavatkin tietää että olen ihminen joka rakastaa to do-listoja. Perinteen mukaan väkersin tänäkin vuonna tehtävä- ja ostoslistoja joulua varten.

Kävimme eilen Jensin kanssa suurkaupungissa jouluostoksilla. Suurkaupungilla tarkoitan siis Happis/Torniota. Minulla ei ollut minkäänlaista mielikuvaa siitä milloin olin viimeksi käynyt kylämme ulkopuolella, joten eri maisemien näkeminen piristi kummasti.
Happis/Tornio näytti olevan niin etelässä että pimeys ei tullut yhtä aikaisin kuin meillä kotona. Tuo paikka ei ikinä ole näyttänyt näin upeaa auringonlaskua minun ollessa siellä, joten oli hyvä että minulla sattui olemaan kamera matkassa. Kesken shoppailujen oli nimittäin pakko juosta ulos Rajalla-galleriasta ja otettava kuvia. Sain kuitenkin todeta että kaupungissa on vaikea ottaa maisemakuvia ilman että joku ei satu vahingossa eksymään kuvaan mukaan. Nyt myöhemmin huomaan tallentaneeni mm. paljon lyhtypylväitä, powerwalkilla olleen mummon, kelkkoja jne... Äh hitsin photobombaajat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign