Pages

31. joulukuuta 2016

Velvet gákti

En ole näyttänyt teille blogin lukijoille joulun juhla-asuani, jota ajattelin pitää nyt myös uudenvuoden illallisella. Minun ei tarvitse potea vaatekriisiä kun on kyse juhlista. Täytyy vain valita oikea gákti juhlatilaisuuden mukaan. Tämä kyseinen on tarkoitettu enemmän arkigáktiksi, sillä siinä koristelut ovat minimissä, eikä helmaa ole pressattu vekeille. Ajattelin kuitenkin että se on sopiva tämän vuotiseen jouluun ja uuteenvuoteen, sillä kangas on viininpunaista loimusamettia.
Niin kuin kuvista voi päätellä, vuosi näyttää vaihtuvan sumeassa lumituiskussa. Se ei haittaa, sillä emme ole ikinä ampuneet raketteja, eikä kylässämme edes saa ampua ilotulitteita kaikkien elukoiden takia. Uudenvuoden illallisen jälkeen lähdemmekin Suomeen, sillä siellä vaihtuu vuosi ensin. Sitten teemme perinteen mukaan ihan oikean aikamatkan takaisin vuoteen 2016 palaamalla takaisin Ruotsiin, jossa kello on tuntia jäljessä.

Tämä jää vuoden viimeiseksi postaukseksi! On ollut taas kerran mukava blogivuosi. Kiitos kaikille kommenteista ja klikkauksistanne. Huomenna saatte lukea uudenvuodenlupauksistani.

Niin kuin jo kerroin aikaisemmassa postauksessa. Tämä gáktin alle laitettva alushame on tällä hetkellä erittäin "in" alueeni puvuissa. Osaako kukaan muuten lukea pirtanauhoja? Näistä voi tulkita erittäin paljon kantajan henkilöllisyydestä.

 Meidän jouluvieraatkaan eivät näyttäneet enää pelkäävän, vaan olivat enemmän uteliaita.

6 kommenttia:

 1. Kaunis asu ja ihanat kuvat! Itselläni ei ole valitettavasti harmainta hajua siitä, mitä pirtanauhat kertovat.

  Hyvää uutta vuotta ja kiitos tosi ihanasta blogistasi! Sitä on ilo seurata. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D Hyvää uutta vuotta myös sinne päin (vähän myöhässä kylläkin)

   Poista
 2. Ihana asu! Loimusametti - ja sametti ylipäätään - on parasta! :)
  Kiitos blogista ja onnea tulevaan vuoteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Toivotaan että loimusametti myös pysyy muodissa... Muuten on tullut tehtyä turhaa työtä hehe.

   Poista
 3. Fiinna govva. Paulat ovat ne joita näkyy Ruotsissa, muuta en osaa sanoa. Huivi on myös erikoinen tai sen v muotoinen kiinnitys. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollu giitu Iida. Niin aivan. Täällä on eräs toinen alue jossa liidni ujutetaan vielä enemmän V-kirjaimen muotoon, niin että olkapäät jäävät paljaiksi.

   Poista

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign