Pages

23. tammikuuta 2017

Aurinko on tullut takaisin

Olipa mukava olla vähän aikaa poissa kaikista mahdollisista sosiaalisista medioista. Pieni offline-hengähdystauko tekee välillä erittäin hyvää. Ei sillä että minulla olisi ollut mitään sen kummempaa kerrottavaakaan, viime viikko oli erittäin yksitoikkoinen. Paitsi.. Eräänä aamuna kun istuin taas ompelukoneen ääressä, huomasin auringonsäteiden tunkeutuvan ikkunoista sisään ja täyttävän koko keittiön. Sain siitä niin paljon energiaa etten oikein tiennyt että mihin kaiken energian pistäisin. Kevät on vihdoin tullut! Kohta voin alkaa juomaan aamukahvit ulkona auringossa, niin kuin minulla on keväisin tapana tehdä. Ainut asia mikä lannistaa tunnelmaa on se että minulla on tällä viikolla syntymäpäivä. Viime vuoden ikäkriisi on vielä tuoreena mielessä.
Näistä kuvista huomasin että minun on näköjään käytävä tällä viikolla Suomessa parturissa. Samalla saan kuulla parturini eli äidin lopullisen mielipiteen tähän shampoo-lakkoon.

Kääk! Huomasin että tarvitsen myös juhlavyön ulkokäyttöön... no problem tekaisin sellaisen vanhimman mallin mukaan minkä löysin ja lisäsin siihen nykyaikaisia bling bling-yksityiskohtia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign