Pages

11. tammikuuta 2017

Sminkin voima

Huh meikkaustaitoni ovat jääneet lukion jälkeen unholaan. Tuntuu että silloin joskus lukioaikoihin osasin tehdä kaikennäköisiä teoksia naamalle, mutta not anymore! Nyt tuntuu että ripsarin laittaminenkin on vaikeaa. Ehkä olen kadottanut intohimoni meikkaamista kohtaan. En siis yhtään innostunut kun sain snäpissä ehdotuksen tehdä tällaisen the power of makeup-postauksen. 
Milläköhän nimellä kutsuisin tuota meikattua puolta... Se on kai jonkinmoinen arkisminkki. Minusta ei meikkiä-meikki on tällä hetkellä ehdottomasti kauneinta. Siksi esimerkiksi luottotuotteeni nestemäinen eyelineri on jäänyt kokonaan pois (eikä taida ikinä tulla takaisin). En tiedä kuvittelinko vain, vai miksi tuntui siltä että meikattu puolisko kasvoistani kutisi. Kutiaako se aina, mutten vain ajattele sitä koko naaman ollessa meikin peitossa? Kyseessä voi olla myös kuivuus, sillä yläkroppani kärsii atooppisesta ihottumasta näinä kuukausina. Kädet (sormista olkapäihin), rintaumus ja kasvot kutiavat sekä kiristävät hirmuisesti. Ja raavinkin itseni usein verille öisin tietämättäni. En pidä sitä vakavana vaivana, vaikka se saattaakin olla ikävän näköistä.

Nyt tähän minun täytyy vielä mainita että aloitin kaksi viikkoa sitten kokeilun jossa pesen hiukset ilman shampoota. Pesuväli on siis nyt tiheämpi mutta ilman shampoota tai hoitoainetta. Ennen pesin hiukset yhden kerran viikossa kahdella eri shampoolla ja hiusnaamiolla.
Tähän mennessä kokeilua olen huomannut että hiuksista on tullut extra kiharat, joten joudun kampaamaan ne auki jotteivät ne villiintyisi täysin. Saa nähdä tulenko huomaamaan sen suurempaa mullistusta.

 Tämä oli ensimmäinen reaktioni (Herrrran Jumala!) kun katsoin kameraa ja näin miltä näytin.

2 kommenttia:

  1. Haha, hauska postaus! :D Mullakin kutisee meikin takia naama tosi usein, ainakin jos laitan meikkivoidetta (pelkkä puuteri/mineraalipuuteri/meikkipuuteri ei aiheuta sitä niin paljon), ja ripsiväri saa aina silmät tuntumaan kuivilta ja jotenkin väsyneiltä. Itselläni se liittyy kai pääasiassa allergioihin/yliherkkyyksiin, ainakin tummien eyelinerien ja ripsarin osalta, mutta meikkivoiteen osalta ilmeisesti kyse on vain siitä, että iho koko ajan tuntee sen, että siinä pinnalla on paksu kerros jotain (mikä mahdollisesti vähän myös kuivattaa ihoa), jolloin alkaa tehdä mieli raapia. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo ei ollut mitään pikkuista kutinaa :o Minun oli pakko vaihtaa meikkivoidemerkkiä, eikä sekään auttanut kutinaan! Mutta jännä kuulla että en ole ainoa tässä asiassa.

      Poista

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign