Pages

14. toukokuuta 2017

Varma kevään merkki!

Tänään se tapahtui... heitin haalarini kesälomalle. Aivan eli tuon pinkki-mustan haalarin joka minulla on ollut valehtelematta joka päivä päällä tänäkin talvena. Mamma ehdotti ettei sitä kannata laittaa ollenkaan kesälomalle sillä parin viikon päästä on jo kesäkuu ja silmänräpäyksessä kesä onkin jo kokonaan ohi.

Vapun tienoilla alkoi taas se valoisa aika jolloin pimeää ei tule öisin. Tämä on oikeaa totuttelemista joka kevät. Valoisuuden lisäksi yöunia haittaa joutsenten huudahdukset, vieraiden porojen kellon kilkatus sekä pikkulinnut jotka visertävät itseppäisesti aamuöisin. Taitaa olla niin ettei ole edes tarkoitus nukkua pitkiä yöunia tähän aikaan vuodesta. Keävisin myös taivas näyttää ihania värinäytöksiä iltataivaalla. Näitä värinäytöksiä ei ole päässyt näkemään montaa tänä keväänä. Joten olen saanut mennä rauhassa nukkumaan eikä ole tarvinnut kyyristellä kameran kanssa pöheikössä niin kuin viime vuosina.
Oletteko te alkaneet suunnittelemaan jo kesää? Minulla on pikku hiljaa muotoutumassa kesän suunnitelmat yhteen vaikka kesästähän ei ole vielä tietoakaan (tätäkin kirjoittaessani kaksi pilkkiää kököttää jäällä lumipyryssä, kun katson ikkunasta ulos).  Kesällä olisi tiedossa jälleen paljon road trippailua, cruising-tapahtumia ja markkinoita niin ja tietenkin se Stockholmin reissu. Ainoa ongelma on se että taas tänäkin kesänä moni tapahtuma menee päällekkäin ja on pakko valita mihin jättää menemättä.
 
 Lupailin joillekkin että julkaisen blogissa ottamiani kuvia meidän pilkkikisoista jotka olivat "första majna" eli ensimmäinen päivä toukokuuta. Nämä tulevat vähän myöhässä mutta mitäpä se haittaa!

Näistä marssi-kuvista voisi päätellä että pimplaaminen on kauhean kurinalaista hommaa. Kai siihenkin voi hurahtaa kuin mihin tahansa urheiluun. Nämäkin pilkkiät olivat sieltä Etelä-Suomesta asti tulleet kiertelemään tämän perän pilkkikisoissa. Voitteko uskoa miten outoa oli kuulla puhuttavan Etelä-Suomen murteita omalla kotijärvellä...kuin olisi joutunut keskelle tv-ohjelmaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign