Pages

19. kesäkuuta 2017

Midnight Sun Meet 2017

Kromia ja nahkaa, paras yhdistelmä ikinä. Jokakesäinen Midnight Sun Meet ajettiin viime lauantaina (silloin sattui myös olemaan Jensin synttärit, grattis!) Tapahtuma on siis Gällivaren ja Malmbergetin yhteinen cruising. Se on yksi Norrbottenin isoimpia cruising-tapahtumia ja sen takia siellä onkin pakko käydä joka vuosi. Tässä linkissä on muuten viime vuoden MsM-postaus.

Jonkinlaista kipinän hiipumista tässäkin tapahtumassa on havaittavissa, sillä tapahtuma ei todellakaan ole yhtä hyvä, kuin vaikkapa viisi vuotta sitten. Ei aavistustakaan mistä tämä johtuu. Kaikki tietävät, että cruisinkien aikana liikenteessä ei päde normaalit lait. Kumia saa polttaa, eikä suuntavilkkuja tarvitse käyttää. Nykyään poliisit ovat kuitenkin ottaneet parempaa otetta raggareista. Nytkin yksi poliisiauto ajeli pari kertaa korttelin ympäri käyttäen sinisiä valoja päällä, kuin muistuttaakseen olemassaolostaan. Cruising-tapahtumat olisivat hyvä tulonlähde valtion kassalle, jos poliisit paneutisivat sakottamaan jokaista väärin parkkeerattua autoa tai auton konepellin päällä istujaa.
 Valitsin muuten tälläkin kertaa outfitin cruisinkiin Alannah Mylesin musiikkivideon inspiroimana.


2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja tosi tyylikäs asu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe kiitos.. En tosin muuten laittaisi tämmöstä asua päälleni, mutta kun muutkin niin MINÄ MYÖS (omasta mielestäni vähän liian raju itselleni)

      Poista

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.