Pages

29. kesäkuuta 2017

Pakkailua Stockholmiin

Minun täytyy herätä kello kolme huomenna aamulla ja lähteä kohti Kallaxin lentokenttää, sillä lentomme lähtee Stockholmiin. En kuitenkaan lähde Jensin kanssa, vaan perhetuttuni kanssa. Jonathan on juuri semmoinen energiaa huokuva tyyppi, jonka kanssa unohdan oikean ikäni ja uskon olevani myös 13-vuotias. 

Olen pakannut kaksi päivää, eikä loppua vieläkään näy. Pakkaan aina reissuun mukaan liikaa vaatteita. Vaikka yritän ottaa mukaan vain välttämättömät kappaleet, niin laukku täyttyy silti turhakkeista. Paluumatkalla ongelmat sitten ilmenevät, kun matkalla on tullut osteltua ja kaikki tavarat eivät mahdukkaan laukkuun. Pari vuotta sitten keksin ratkaisun, joka on toiminut suht hyvin. Ratkaisun nimi on outfit-suunnittelu ennen matkaa. Tutkin hieman sääennusteita ja kokeilen mukavat asukokonaisuudet valmiiksi. Tämä kuitenkin vie aikaa enemmän. Noh, kohta on laitettava nukkumaan, uskon että huomisesta perjantaista tulee erittäin kiireinen päivä.
Huomaatteko, että Agnez tietää minun olevan lähdössä ja haluaisi mukaan. Pienempänä se nukkui matkalaukussani kun olin pakkaamassa. Nykyään se juuri ja juuri mahtuu matkalaukun viereen.

4 kommenttia:

 1. Toi outfit-suunnittelu on oikeasti tosi tehokas tapa (yrittää) välttyä turhien vaatteitten pakkaamiselta mukaan. Itsekin teen niin aina ennen reissua, jos vaan mitenkään ehdin. Säästyy myös siltä, että pakkaa vahingossa mukaan sellasia vaatteita, jotka ei sovikaan yhteen minkään muun mukaan otetun vaatekappaleen kanssa, jolloin ne onkin ihan turhaan matkalaukussa viemässä tilaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin no mie ainaki yritin tätä tekniikkaa, mutta huonostihan siinä kävi!.. Oli pakko ottaa käyttöön yksi extra-laukku takaisin tullessa.

   Poista
 2. Käytän kans samaa ajettelutapaa eli yritän päättää jo ennakkoon mitä laitan minäkin päivänä päälle. Mutta jos taas reissu kestää viikkoja, niin pitää alkaa myös ajattelemaan että miten pärjää mahollisimman vähilä vaatteilla, mutta mahdollisimman paljon eri asukokonaisuuksilla. Silti - silti tulee aina muutama ylimääräinen paita ainakin otettua joita ei sitten tule käytettyä kun ei ne nyt koskaan tunnu sopivan siihen fiilikseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja tässähän on vaikeaa sekin että tuolla etelässä on täysin eri ilmasto kuin täällä. Olin ottanut aivan liian tuhteja/lämpimiä vaatteita mukaan sillä Tukholmassa asustavat perhetuttuni olivat ennen reissua valistaneet että siellä päin on kylmät ilmat... ja harakan paskat, heidän "kylmät ilmat" tarkoitaa näköjään 18 astetta hellettä.

   Poista

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign