Pages

12. kesäkuuta 2017

Täälä taas

Hej pitkästä aikaa! Monet ovatkin jo luulleet, että jotakin kamalaa on tapahtunut tai että olisin lopettanut bloggaamisen kokonaan. Mutta ei, mistään semmoisesta ei ole kyse. Olen joutunut keskittymään keväällä koulun päättötyön raapustamiseen.
Tiedän että video tulee hieman myöhässä (olen tehnyt sen noin kaksi viikkoa sitten.) Minun piti kirjoittaa tässä välissä myös yksi pitempi kolumni lehteen, jonka takia videon julkaiseminen jäi. Voitte mennä katsomaan videoitani myös Youtubesta. Kanavan nimi on pyhässä yksinkertaisuudessaan Marielle Sunna.

2 kommenttia:

 1. Vaikutat niin ihanalta ihmiseltä! Ja hyvin oon ite ainakin ymmärtäny mitä puhut, sun puhetta on jotenkin tosi mukavaa kuunnella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho ANTEEKSI, olen täysin missannut kommenttisi Anni :o

   KIITOS! <3

   Poista

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign