Pages

10. elokuuta 2017

Telttaretki

Isäni kertoo aina miten hän ja hänen sisaruksensa kävivät aina eräällä järvemme syrjäisellä saarella telttailemassa (ilman vanhempia erittäin pienenä.) Mietin että mekin voisimme Jensin kanssa joskus jäädä yöksi telttailemaan kun olemme hillastamassa. En kuitenkaan ensin halunnut lähteä tälle samalle kyseiselle saarelle, sillä minusta se näyttää tyypilliseltä vanhojen aikojen hautapaikalta, johon menemistä on pitänyt vältellä.
Jens sai kuitenkin minut vihdoin ylipuhutuksi. Lähdime siis viime lauantai-iltana veneellä huristelemaan järven toiseen päähän marjaämpäreiden ja telttakamppeiden kanssa. Pystytimme teltan saarelle ja paistoimme makkaraa myöhään yöhön.

Teltassa oli mukavan rauhallista nukkua, sillä saarelle ei kuulu koirien räksytys, eikä myöskään autojen satunnaiset äänet yms. Sunnuntaiaamuna heräsimme kuitenkin kauheaan metakkaan. Tarkemmin sanottuna lapsilauman aiheuttamaan metakkaan. Sukulaislapset olivat löytäneet saarelle ja he juoksivat äänekkäästi pientä saarta ympäri, leikkien kallioilla. Minua alkoi huvituttaa, sillä jotenkin ajattelin että olisimme olleet yksiksemme edes tässä järven kolkassa.
Sunnuntaiunet jäivät siis lyhyeksi ja suuntasimme marjaan suunniteltua aikaisemmin. Ensin meidän piti kuitenkin hakea mamma ja Agnez kotirannasta. Järvemme päästä päähän ajamiseen kuluu vähän alle puoli tuntia veneellä. Joten päivä olikin jo pitkällä ennen kuin saimme ensimmäiset hillat ämpärin pohjalle.

 Kun auringon säteet olivat vain häilyvä valo pohjoisessa, niin nousi vuorostaan kuu järven päälle ja valaisi mukavasti usvaista järveä. Näettekin kuvista että täällä päin alkaa olla jo melko pimeää, pari tuntia yöstä.

2 kommenttia:

 1. Törmäsin sun blogiin tänään ekaa kertaa ja jäin selailemaan pitkäksi aikaa ja tulin siihen päätelmään, että aivan upeita kuvia ja tosi mielenkiintoinen blogi! Ei ihan se perinteisin, mitä mun lukulistalta löytyy, mutta klikkailin kyllä itseni seuraajaksi. Ja jottei tästä kommentista puuttuisi hehkutusta, niin upea on tuo bannerikin :)

  https://fiiaelina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha moninkertainen kiitos... hyvä että edes joku tykkää :D

   Poista

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign