Pages

17. syyskuuta 2017

Ruska

Aina tähän aikaan vuodesta suunnilleen tämän viikon tienoilla luonto hohtaa keltaisen, oranssin ja punaisen eri väreissä. Tiesittekö muuten että "ruska" on ihan oma värinsä, kuten vaikkapa punainen tai sininen. Väriä  on vaikea selittää, mutta katsomalla näitä kuvia sen käsityksen ymmärtää.


Tässä alapuolella on vielä ruskakuvia viime vuodelta, eli syksyltä 2016. En tainnut julkaista viime vuonna ollenkaan ruskakuvia ja löysin nyt nämä kuvat tietokoneeni kätköistä. Tänä vuonna ruska on muuten hieman erivärisempi, kuin viime vuonna.

Tähän kuvaan liittyy hauska sattuma. Ajoin metsätietä kotiin, en ollut ottanut kuvia koko päivänä ja näin miten mukavasti pitkä hiekkatie kurottautui eteenpäin. Pysäytin auton, hyppäsin lavan päälle seisomaan ja asettelin kameraa vähän aikaa. Kun kurkistin kameran silmäaukkoon niin yllätyksekseni näinkin liikettä ruudussa. Joku tuli esiin mäenrinteen takaa, suoraan kuvaan... Miten porot osasivatkin tällätä juuri oikealle paikalle. 

10 kommenttia:

 1. Upeita kuvia ja värejä! Olisi ihana joskus päästä kokemaan Lapin ruska ihan livenä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ruska on ihan yhtä hieno siellä jossain etelämmässäkin, usko minua! :)

   Poista
 2. Vau, mitkä värit! (En ole ikinä ollut ruska-aikaan pohjoisessa. Se on vähän sääli.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruskan vahtaajia tuntuu olleen vähemmän viime vuosina täälä päin...mistä lie johtunee :o

   Poista
  2. Ehkä ne on tajunnu ton, mitä sanoit ylempänä, että etelämmässäkin on ihan kaunis ruska. :D

   Poista
  3. Niin, lieneekö sitten näin. Itsekkin viime vuonna olin ihan älläkällä lyöty kun satuimme olla ajelemassa ruska-aikaan Päijänteen seuduilla. Jylhät maisemat puettuna keltaiseen.

   Poista

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign