Pages

2. joulukuuta 2017

Joululoma!...tavallaan

Vihdoin joulukuu! Mielestäni joulu on tullut tänä vuonna erityisen hitaasti. Nyt olen kuitenkin virittäytynyt joulufiilikseen sillä joululomani on alkanut Jokkmokin koulun osalta, mutta vielä täytyy hoitaa pari tehtävää yliopistokurssia varten.
Marraskuu tuntui erittäin hektiseltä. Kun katson peiliin niin tuntuu että olen tainnut saada pari extra-ryppyä kaiken kiireen ja stressin aiheuttamana haha. Töissä on ollut monia pikku vastoinkäymisiä -  Mainittakoon ainakin nenäni, joka ensimmäisten kahdenkympin pakkasten aikana kipusi ja vuosi verta aina ulkona ollessa. Kun ansträngasin itseäni, vaikkapa suopunkia heittäessä verta alkoi valoamaan hirveällä kohinalla. Jens ottikin kuvan pari viikkoa sitten, jossa seison aidalla pidellen vasaa ja kummastakin sieraimestani tulee verta, niin että olen yltäpäältä veressä. Se kuva taitaa olla liian raju tänne laitettavaksi. 

Kun istuimme kotona talven ensimmäisessä virallisessa lumimyrskyssä teiden ollessa tukossa, niin totesin saman asian kuin ennenkin istuessani sähkökatkossa - voisin elää kotona ilman sähköä (voitte siis ajaa maantasalle läheisen tuulivoimapuiston, sitä ei edelleenkään tarvita) ainoa asia joka tosin tuottaa ongelmia on kännykän lataaminen. Se täytyy ladata autossa sähkön puuttuessa. Mutta muulta osin sähkön puuttuminen kotoa ei paljoa muuttaisi elämääni.

Nyt ajattelin taas kirjoitella enemmän tänne. Paljon kirjoitelmia on nimittäin jäänyt luonnoksiin lojumaan. En tosin tiedä onko niin hyvä julkaista postauksia, joiden aihe on kolme viikkoa tai puoli vuotta vanhoja, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.


2 kommenttia:

  1. Tuo tapa pitää huivia on kiva idea!!! c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei. Se ei ole minun ideani! Suurinpaan osaan saamenpukuihin kuuluu tämänkaltainen huivi. Sitä voi pitää arkivaatteiden kanssa ja se tarkoittaakin saamenmaalla että olet huipputrendikäs :D

      Poista

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign