Pages

4. tammikuuta 2018

Hyvää uutta vuotta 2018

Köh köh tosiaan hyvää uutta vuotta lukijoilleni! Olen ollut melkein viikon ajan kuumeessa ja yskässä. Osasin odottaa tätä sillä kaikki perhetuttuni jäsenistä, joiden kanssa vietin joulun olivat joko sairastaneet tämän taudin tai sitten juuri saamassa sitä. En ole ennen kokenut näin valtaisaa tautia. Vain piirretyissä sarjoissa myllää tämmöisiä tauteja että puolet koulusta on kipeänä. No näin oli kuitenkin käynyt nyt tosielämässäkin ja tauti on monien mutkien kautta ennättänyt tännekkin. Kaikki perheet eristäytyivät omiin koteihinsa jouluksi ja vieraat päästettiin vain porstuaan viideksi minuutiksi. Itse otin kuitenkin riskin sillä mitä joulu olisikaan ilman kummityttöä ja hänen sukulaisiaan. Voin jo paremmin mutta uskon etten saata mennä edes naapurikylässä järjestettävään pyhäjuhlaan viikonloppuna, jotten tartuttaisi kaikkia mahdollisia mummeleita. 

Olen harvoin nykyään kipeä mutta kun saan kuumetta niin sydämeni tykyttää hullunlailla ja minun on pakko ottaa 2-3 viikkoa rennosti kuumeen jälkeen. Sain pari vuotta sitten sydänlihastulehduksen jonka seurauskena jopa pieni kuume tuntuu kamalalta. Myönnän että ennen aliarvioin "pikku feberin" pahasti enkä malttanut pysyä sisällä sängyn pohjalla.
Hirveintä on etten ole nähnyt elukoitani viikkoon. Biigá seisoo päivisin aitauksessa yrittäen tähystää ikkunaani. Se kummastelee miksi ikkunakynttelikköni syttyy mutten tulekkaan aitaukselle kuten tavallista. 


2 kommenttia:

  1. Aivan ihania kuvia! Kaipaan niin pohjoisen maisemiin, vaikka olenkin sua paljon etelämpää kotoisin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Itseasiassa nämä kuvat olivat "epäonnistuneet-kansiossa" ja ajattelin vain heittää ne johonkin postaukseen :D

      Poista

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign