Pages

4. helmikuuta 2018

Jokkmokin talvimarkkinat 2018

Huh nyt se on ohi. Minulla taitaa olla monen muun kanssa sama tyhjä tunne siitä että markkinat ovat nyt ohi. Tänä vuonna opin vihdoin meidän sydisdansin niin ettei tarvitse hävetä ihan niin paljon kuin ennen. Tansseissa minua opastanut rinnakkaisluokkalainen tokaisikin lopuksi että "noh Saarivuoman tyäreksi tanssit ihan hyvin"...eh kiitos vain.
Ensimmäisenä markkinapäivänä tein henkilökohtaisen ennätyksen gáktin pukemisessa... voitteko arvata ajan? Se oli uskomattomat 42 minuuttia ja joitakin sekunteja yli (Jens kellotti aikaa). Joku voisi tässä nyt vähän kohotella kulmiaan ja miettiä että voiko niinkin lyhyessä ajassa saada kaikki juhlakamppeet siististi päälleen. No ompelin ehkä karvakalsongit vähän puolihutaisten päälleni, mutta ne ainakin pysyivät markkinavilskeessä päällä koko päivän, eikä "juokalheen pistot" näkyneet ulospäin. Kiitos kaikille juhlien järjestäjille, nyt täytyykin alkaa suunnittelemaan ensi vuoden markkinoita!

Tänä vuonna kävi pahemmin tämän kuvauspuolen kanssa, sillä minun kameran linssisuoja jäi kotiin ja linssi oli sitten koko reissun sen mukaisen näköinen haha. No ehkä parempi näin että keskityin hetkeen enkä heilunut koko ajan kameran kanssa etsien parasta kuvakulmaa. 2 kommenttia:

  1. Ihana postaus! Vielä jonain talvena lähden reissulle pohjoiseen ja käyn kokemassa Jokkmokin markkinat. :D

    Toi sun musta gakti on kyllä niin kaunis että. <3

    VastaaPoista

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign