Pages

1. helmikuuta 2018

Tammikuun kuvia

Täytin viime lauantaina 22 vuotta. Olen oppinut jo sietämään ikäkriisiä, jota olen potenut siitä asti kun täytin 18 vuotta. Niin kuin tiedätte en kerennyt juhlia sen koommin, vaan ajattelinkin juhlistaa synttäreitä nyt viikonloppuna markkinoilla.
Kaikki alkaa olla valmista lähtöön. Päättelen täällä vielä vähän lankoja holbi-helmasta ja pakkailen gáktit sekä hopeat mukaan. Ja aamulla lähdemme vihdoin Jokkmokkiin! Mutta hei, tulkaapa tekki markkinoile. Ihmisiä tullee Kiinasta asti, joten Etelä-Suomi etäisyytenä ei ole tässä tilantheessa mikhään. Tervetuloa! Bures Boahtin! Ilmakin näyttää olevan sopiva markkinailma (-15 pakkasta) isä nimittäin kertoo aina juttuja että hänen nuoruudessaan oli useimmiten -35 pakkasia markkinoilla. Elämme kuulemma nössöä aikaa nykyään, kulkiessamme láddegáktit päällä shoppailemassa "poroturkkien" sijaan.

Tuntuu siltä että tammikuu on vain liukunut käsistä. (Olen käynyt vain kaksi kertaa hiihtämässä!) Välillä on ollut pakko ottaa tauko ompeluksista ja juosta ulos kuvailemaan, sillä joudun levottoman tunteen valtaan jos näen että ulkona olisi kaunis kuvausilma ja minä istun vain sisällä.


5 kommenttia:

 1. Hei vitsi kuinka ihania kuvia. Toi hiihtohaalari on niin magee ja heti jotenkin mieleeni pinkin auringonlaskun, joka sitten näkyikin seuraavassa kuvassa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tiiäkkö niin mie olin tuon kuvajärjestyksen kanssa ajatellukki vähäsen, hyvä että ees joku hoksasi :D

   Poista
 2. Mites muuten tuo nahkaan neulominen ompelukoneella.. Sulla näkyy tuossa olevan vähän pehmeämpää nahkaa, mutta onnistuuko ihan normi ompelukoneella ja jollain superterävällä neulalla? Piti silloin aiemmin kommentoida tuota mustaa hametta, että se näytti ihan upealta sun päällä! Tosi hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain Keron tehtaalta kesällä tuomosen pienen hukkapalan lampaan nahkaa ja mietin kauan että mitähän hittoa tämmösestä sais ompelukonheela aikhan. Uskalsin kuitenki yrittää ja ensimäiset sivut menikki tehä ihmeen hyvin mutta sitten jostain syystä nahka alkoki "venymään ja paukkumaan"... Kuluko neula tai mitä tapahtu sitä en tiä. Niin ompelin loput suosiola äidin vanhala jaloila poljettavala ompleukonheela ja sehän tietenki onnistu hyvin sitten vaikka oli villakangaski ommeltava nahkaan kiini:)

   Poista
  2. Okei, niin mie vähän hunteerasinki ettei nahan ompeleminen varhmaan onnsitu tavallisella ompelukonheela. Turha siis lähteä kokkeihleen. :D Olen kyllä kuulu kans semmosista ompelukoneista joita kans käsin veivataan. Semmosia siis käyttävät ne jotka tekee istuinsuojia biileihin nahasta.

   Poista

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign