Pages

4. huhtikuuta 2018

Påski

Nyt on taas melko tyhjä olo kun pääsiäinen otti ja loppui. Hiljaisuus ja rauha ovat palanneet eikä enää kuulu kelkkojen melske. Sukulaiset ovat lähteneet takaisin koteihinsa. Mutta herranen aika mitkä viisi päivää meillä olikaan! Olen ollut iltaisin niin väsynyt että Jens on saanut raahaamalla raahata minut vielä rantasaunaan.
Pääsiäinen täälläpäin tarkoittaa siis irtokarkkien alehintoja, makkaranpaistoa nuotiolla ja pitkiä huviretkiä kelkalla joihin osallistuu koko suku. (Mönkijään oli tullut yli kymmenen tuntia lisää, joka on melko paljon meille parin päivän aikana.)

Suuri tekijä tässä onnistuneessa pääsiäisessä on ollut tämä täydellinen kevätilma! Päivisin kirkas auringonpaiste ja täysikuuöisin pakkasta -15 astetta. Tiedättekö sen ihanan hajun kevättalvi-iltoina kun päivällä on ollut lämmin ja yöksi tulee pakkasta. Jos sen voisi jollain tavalla saada hajuvesituoksuksi niin se olisi kyllä ehdoton lempparini.
Tänä iltana tai oikeastaan ihan kohta, meille tulee vielä viimeisiä pääsiäisvieraita kaukaa etelästä, jotka haluavat nähdä poroja sekä kuulla hieman paikallisesta kulttuurista.

 Huivi jota käytän aina syysteurastuksessa osottautui sopivaksi näin pääsiäisenäkin!
 Yksi retkistä joille lähdimme päätyi Pullinki-vaaran päälle.

2 kommenttia:

  1. Toi kevättalven iltojen tuoksu! Meillä päin sitä harvoin pääsee haistamaan (ainakaan nykyään), koska varsinaista kevättalvea ei monena vuonna ole ollenkaan, mutta tänä vuonna siitä on taas päästy nauttimaan. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niinkös... Hitto kun sain viikko sitten flunssan ja aina kun olen mennyt ulos iltaisin niin on kismittänyt vietävästi kun en kykene haistamaan sitä tuoksua ko nokka on tukossa! :D

      Poista

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign