Pages

15. kesäkuuta 2018

"Valmistujaiset"

Päättäjäiset ovat kuin kasvot kaksinaismoralismille - Olet iloinen että koulu loppuu ja samalla haluaisit kuitenkin vielä olla siinä turvallisessa miljöössä tuttujen luokkakavereiden kanssa. On hullun hauskaa ja kauhean surullista samalla kertaa. Samaan aikaan kun toisessa pöytäryhmässä itketään niin sinun pöytäseurueessa nauretaan jollekkin muistolle ja yhtäkkiä tilanne onkin kääntynyt toisin päin.

Olin yllättynyt kun minut kutsuttiinkin todistuksen haun jälkeen vielä toisen kerran juhlasalin eteen sillä minut oli valittu saamaan Lars Rensund-stipendi. Tämä oli ensimmäinen kerta kun sain tämmöisen kirjekuoren. Muualla en ole tainnut olla "kunnon oppilas" haha. Anne-Máretilla oli naurussa pitelemistä nähdessään ilmeeni kun aukaisin päättäjäislounaalla kirjekuoren... Naamani oli saman värinen kuin hänen kesägáktinsa kun kysyin yllättyneenä ensimmäisenä mieleen juolahtaneen kysymyksen: "Täälähän on rahhaa?! Häätyykhän tästä maksaa jotaki skattia vai?"

Lopuksi teimme koulun perinteikkään piirin, jossa oli kaikki koulun oppilaat ja työntekijät. Sen jälkeen kun kaikki olivat kätelleet ja halanneet koko koulun niin erkaannuimme vielä pienempiin piireihin kättelemään toistamiseen läheisimmät tutut, ennen kuin tiemme erkaantuivat lopullisesti (Huh en ole kyllä ikinä aikaisemmin halannut 100 ihmistä vartin sisällä.)
Kiitos näistä kahdesta vuodesta opisto! Olen ihan eri henkilö nyt kuin silloin astellessani ensimmäistä kertaa Skierre-nimiseen luokkahuoneeseen.

2 kommenttia:

  1. Hienot kuvat! Onnittelut valmistumisesta ja stipendistä! Tiedän hyvin ton tunteen, kun on samaan aikaan haikea ja iloinen. :D

    VastaaPoista

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign