Pages

22. elokuuta 2018

Pitkästä aikaa rakas blogi!

Bures! Pitkästä aikaa. Olen pistänyt kameran hyllylle ja blogin kirjoittamisen sivuun tämän kesän ajaksi. Tiedätte varmaan että on kriisivuosi heinän suhteen. Ja kuten tiedätte meillä on hevosia ja porotokka talvella aidassa. Olemme joutuneet tekemään töitä jotta saisimme raavittua kasaan heinät ensi talvelle. Silti tuntuu että meidän täytyy vielä ryhtyä ostamaan extra-heinää jostain. Ei hätää, ei elukoitamme tarvitse alkaa teurastamaan, sillä olemme harvoneet metsiämme jotta saadaan niistä lehtikimppuja ja naavoja talteen poroille. 

Mutta ei. Ei tämä kesä ole ollut pelkkää raadantaa. Olemme käyneet monilla markkinoilla, sekä Stockholmissa, Kuninkuusraveissa Rovaniemellä, asuntoauto-roadtripillä Finnmarkissa sekä viime viikonloppuna Ijahis Idja-festareilla Inarissa. 
Nyt alkaa olla jo kuitenkin syksy sekä ruska. Ja yötkin ovat yhtä pimeät kuin etelän kesät! Rosvot liikkuvat nurkissa niin kuin aina Lapin kesän jälkeen öiden pimentyessä. Kohta myös metsästyskausi alkaa täällä päin. Olen ainakin saanut tarpeekseni kesästä, talvi saisi tulla jo! (Muuten erittäin omituinen tunne kun tänä vuonna ei tarvitse palata koulun penkille lainkaan.)

2 kommenttia:

  1. Ihana ruskakuva! Minäkin odottelen syksyä, sateita, viileämpiä säitä ja kaunista ruska-aikaa innolla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, sääli että itse kirkkain ruska-aika kestää alle viikon..Kyllä siitä väriloistosta nauttisi pitempäänkin!

      Poista

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign