Pages

26. syyskuuta 2018

Yrittäjän arkea ja ruskan färejä

Kuinka vaikeaa se voi olla? Olenhan kirjoitttanut blogia ja ylläpitänyt aikoinaan suntuubi-virtuaalitalleja kymmenen vuoden aikana - Kyllä yhdet nettisivut kolmella eri kielellä hoituvat varmasti kädenkäänteessä... Tai sitten ei. Olen väkertänyt niitä viheliäisiä firman kotisivuja nyt kuukauden ajan. Enkä vieläkään ole julkaisuvaiheessa. Mutta mitäs teet kun englannin kirjoitustaito on jäänyt sinne johonkin yläastetasolle. Melkein tekisi mieli hankkia apua ja sysätä koko urakka jollekkin muulle mutta enään semmoiseenkaan ei ole aikaa.

Viime kuukaudet ovat todellakin pyörineet tämän firma-aiheen ympärillä. Työn hauska puoli on talvi-siidan valmisteleminen - Olen hakenut ihkauudet lávvu-tolpat, gáhkku-kivet ja laittanut nahkoja kuivamaan. Sitten on tämä "ei niin hauska osuus" eli sähköpostikorin ajantasalla pitäminen ja nettisivujen tekeminen jne. 
Olemma osallistuneet myös Jensin kanssa Original Laplandin järjestämiin yritystutustumisretkille. Joita on järjestetty ympäri Ruotsin ja Suomen Lappia tänä syksynä. Nyt odotan eniten kestävän matkailun seminaaria, joka on ensi kuussa Rovaniemellä!

Tänä vuonna kenkäheiniä tuli vähän, sillä oma kenkäheinäpaikkamme ei ollut kasvanut kunnolla kesän aikana. Nämä heinät ovat siltä pieneltä osalta johon en kajonnut viime vuonna. Hieman kyllä kutkutti mennä ottamaan muualta tai nyppiä joka ainoa heinä talteen omasta paikasta, mutta perjaatteiden takia varpaani taitavat tulla palelemaan talven loppuosan.

Täydellä kuulla kaadettu hirvi. (Huokaus, paljon ommeltavaa niin kuin näette.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign